TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE DE PESTE 200 LEI

Cofeels a primit Recenzia de aur de la Google

Cofeels a primit Recenzia de aur de la Google
            Ne-aţi fost alături când am deschis, aţi făcut ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multă lume. Aprecierea pe care ne-aţi arătat-o a fost cea care a dus la realizarea pe care o anunţăm astăzi: Cofeels, cafeneaua socială unde 3 din 5 angajaţi sunt persoane cu dizabilităţi, unde cauza socială bucură sufletul, iar aroma cafelei de specialitate bucură simţurile, este pe lista câştigătorilor trofeului Recenzia de Aur din 2022.

            Recenzia de Aur este un premiu oferit de Google cu ocazia zilei mondiale a turismului, celebrată în fiecare an în data de 27 septembrie. Compania scoate în evidenţă în acest mod afacerile din domeniul HoReCa apreciate cel mai mult de clienţi, conform recenziilor de pe Google Maps. Afacerile eligibile pentru câştigarea trofeului sunt selectate pe baza următoarelor criterii:
- Sunt prezente cu Profilul Companiei pe Google Search și Google Maps;
- Au cel puțin 100 de recenzii și un rating de minim 4.5;
- Toate informațiile prezentate pe profilul afacerii sunt actualizate.
- Afacerile câștigătoare sunt cele care au avut cel mai mare rating dintre afacerile cu numărul de recenzii peste media categoriei lor.

            "Recenzia de Aur este un premiu al publicului, al clienţilor mulţumiţi”, spunea anul trecut Dan Oros, şeful marketingului de la Google România, cu ocazia decernării premiului. În 2021 trofeul l-au primit 31 de afaceri din cele 8 regiuni ale României.

            "Trofeul e o reflectare a aprecierii constante de care are parte singura cafenea socială din Transilvania. Suntem tare recunoscători celor care au venit la Cofeels şi au scris recenzii despre noi", Lucian Butnaru, antreprenor social şi manager Cofeels.


 
X

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!